НАШИТЕ КЛИЕНТИ И ПАРТНЬОРИ

Нашата мисия е да създаваме спокойствие за клиентите си и да бъдем разпознавани като доверен партньор, благодарение на изключителните ни услуги, извършвани от отдадени професионалисти.

"ЧАР" ЕООД, гарантирано качество на дизайнерско текстилно обзавеждане за хотели, ресторанти и домове. Всички тъкани се отличават с висока издръжливост и отговарят на най-новите технически изисквания за експлоатация!
 
 

„ЕВРО 07“ АД е Българска компания лидер в търговията с авточасти и масла. Дългогодишният опит и постоянен стремеж да осигурят изрядно обслужване на клиенти си затвърдиха „ЕВРО 07“ АД като синоним на коректност и доверие в разпространението на авточасти.

Работят с над 100 доставчика от всички страни по света – от Япония, Китай, Кореа и Тайван през Италия, Испания, Франция и Германия, та до САЩ и Бразилия.

Асортиментът им включва над 1 000 000 резервни части за всички марки, модели и модификации автомобили, собствена търговска мрежа и доставки по целия Балкански полуостров.

В България имат 30 склада с обща площ над 30 000 кв/м, всеки ден близо 300 собствени на дружеството автомобили и камиони изминават над 25 000 км., за да доставят стоката, това е пътуване до Хавай и обратно всеки ден.

За 26 години са обслужили 5 пъти целия автопарк на България, ТЕ СА ВАШИЯТ СКЛАД ЗА АВТОЧАСТИ и МАСЛА.

"ВеникомНет" ООД е водеща компания за системна интеграция в България с доказан опит, професионални умения и задълбочени познания в областта на интелигентните сградни решения.

Работят за успеха и развитието на бизнеса за техните клиенти, съчетавайки най-новите постижения в комуникациите.

Непрекъснато инвестират и подобряват компетентността на техния екип от опитни инженери, професионални мениджъри на проекти, успешни акаунт мениджъри и отлични специалисти по поддръжка и обслужване.

Сертифицирани ИСО 9001

"ЕВРО ФИНАНС 2007” ЕООД е финансово – счетоводна кантора, в която професионализмът е водещият принцип в работата.

Партньорство с „ЕВРО ФИНАНС 2007“ ЕООД ще Ви осигури професионално отношение, коректност и прецизност.

Екипът осигурява подкрепа, превенция и решаване на финансово-счетоводни казуси във всяка бизнес сфера, независимо от териториалния обхват.

С "ЕВРО ФИНАНС 2007" ЕООД ще бъдете спокойни като планирате, реализирате и инвестирате.

За "ЕВРО ФИНАНС 2007" ЕООД няма малък и голям клиент, защото всеки, независимо от дейност и развитие, получава навременно съдействие на "специален" клиент и партньор.

Единственото, което не получавате от партньорството с "ЕВРО ФИНАНС 2007" ЕООД е изгубено време, защото за тях времето е ценно, струва пари и следва да се използва съобразно определените срокове.